DizájnKetrec

Ha vannak saját kreatív dolgaid ami témába vág, be szeretnéd mutatni másoknak, vagy csak találtad a neten, akkor küldd el a rhcreate kukac outlook.com címre

Utolsó kommentek

Amikor a dizájner a fejét fogja...

2012.08.30. 10:58 - rhcreate

Címkék: dizájn design logó rossz áthallás

Logo design gone wrong

Amikor hatalmas munkával megalkotunk egy jónak hitt arculatot, ki is építjük, és csak ez után döbbenünk rá, hogy mást is "kihallani" belőle ami. Ez a legbosszantóbb és legnagyobb hibák egyike. Néhány példa. 

Logo design gone wrong

Talán ez az embléma a legcikibb, ismerve azt, hogy Amerikában számos pedofil ügy robbant ki a katolikus egyház körül: egy katolikus templom gyermekmissziójának félreérthető logója... 

Logo design gone wrong

Bizony a betűtípuson is sok múlhat...

Worst logo ever

Nem olyan egyszerű egy computeres garázscég logóját sem megalkotni mint gondolnánk...

Ha Te is fényképeztél hasonló balul sikerült logókat, vagy csak találtad a neten de mindenképpen ide illik akkor küldd el a  hrcreate @ outlook.com címre, és kitesszük egy következő posztba.

Forrás és további hasonló szépségek: http://www.hongkiat.com/blog/logo-design-gone-wrong/

A bejegyzés trackback címe:

https://dizajnketrec.blog.hu/api/trackback/id/tr644741261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása