DizájnKetrec

Ha vannak saját kreatív dolgaid ami témába vág, be szeretnéd mutatni másoknak, vagy csak találtad a neten, akkor küldd el a rhcreate kukac outlook.com címre

Utolsó kommentek

Felütés - tervezzünk együtt!

2012.08.29. 13:13 - rhcreate

Címkék: dizájn logó tervezés arculat

create-beautiful-things.jpg_400x300

Ma már számos egyszerűbb arculati elemet - logót, portált, névkártyát, levélpapírt, stb. - megtervezhetünk otthon magunknak anélkül, hogy súlyos összegeket fizetnénk érte egy tervezőnek.  
Ráadásul szórakozásnak sem utolsó, ha az ember nagyon kreatívnak érzi magát, és nagyon ráér.

Ha ilyenkor nekikezdünk minden alap nélkül akkor jön a pofáraesés, hogy az eredmény nem olyan amilyennek gondoltuk. Bizony ez sem megy egyik pillanatróla másikra, hogy akár a fenti képet összehozzuk. (Ezt nem én csináltam).

Ilyesmikről fog szólni ez blog. Ha érdekel majd gyere vissza és olvasd. 

Ha vannak saját kreatív dolgaid ami témába vág, be szeretnéd mutatni másoknak, vagy csak találtad a neten, akkor küldd el a

rhcreate kukac outlook.com 

címre

Ha tetszik a téma, akkor jelzésként nyomj egy lájkot! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://dizajnketrec.blog.hu/api/trackback/id/tr414739450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása